Een platform bieden voor de Limburgse aannemers met als doel contacten en ontmoetingen onder aannemers bevorderen en te stimuleren, onderlinge collegialiteit bevorderen en de specifieke problemen onderzoeken? Dan hebben we het over 41 Bouw. In den beginne werd er nog een onderscheid gemaakt tussen een groep hoogbouw (de bouw boven de grond) en een groep tiefbouw (onder de grond) met in elke groep 20 leden. Dat werd afgeschaft.

41 Bouw heeft in de loop der jaren ook verschillende activiteiten georganiseerd. Er werden in het verleden al spectaculaire citytrips georganiseerd zoals de reis naar Dubai en Abu Dhabi bijvoorbeeld, 41 Bouw kreeg een unieke rondleiding in het Ferrari World pretpark. Een bezoek aan het nieuwe gebouw van Cegeka nog voor de oplevering, een luchtdoop in de Aeroclub Sanicole en een bezoek aan de Kim Clijsters academie stonden ook al op het programma. Doel van 41 Bouw is vooral op een originele en ludieke manier aan netwerking doen. Zo organiseert 41 Bouw sinds enkele jaren ook de VIP drink, de nieuwjaarsreceptie van CBL en tevens de afsluiter van de Bouwtrainingsdag.

De 41 Bouw is voor kaderleden die actief deel uitmaken van Confederatie Bouw en nog dagdagelijks de voeling hebben met de werkvloer. Het is enerzijds een verlengde van Jong CBL, anderzijds is het ook een gemeenschappelijk gebeuren. Tenslotte hebben zowel de Jongerenkamer Bouw als 41 Bouw hetzelfde doel. Hiervan een deel uitmaken heeft niet alleen een bedrijfsgebonden voordeel maar heeft ook een persoonlijke meerwaarde. 41 Bouw is een gezellige groep gemotiveerde aannemers uit verschillende sectoren van de bouw, die in een aangename sfeer ervaringen uitwisselen en elkaar op een andere manier leren kennen.

41 Bouw vraagt de leden regelmatig een bouwgerelateerde kennis mee te brengen, zodat deze de organisatie beter kan leren kennen. Op die manier worden ook externen meer betrokken, dit draagt bij aan een actieve werking. Zoveel mogelijk (jonge) aannemers en kaderleden betrekken bij de CBL en haar activiteiten zodat ze elkaar beter leren kennen en de dagelijkse problemen bespreekbaar maken, blijft prioritair.

Kalender

Bekijk onze kalender en blijf op de hoogte van interessante evenementen en opleidingen. 

april

z m d w d v z
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30