BEN bouwen in de praktijk: technieken deel 2: ventilatie

Aannemers, calculatoren, bedienden uit de bouwwereld, interieurvormgevers, projectleiders, EPB-verslaggevers, EPC-verslaggevers.

Opleiding BEN bouwen in de praktijk: technieken deel 2: ventilatie

• Esthetisch
    • Vuilafzetting
  • Energetische efficiëntie
    • Luchtdichtheid van installatie en kanalen
    • Vraagsturing
    • Rendement warmterecuperatie
    • Invloed van de filter
    • Isolatie van de kanalen
    • Elektrische efficiëntie (ventilatoren)
    • Drukval en energie

uren: van 18u00 tot 21u30. De module duurt 3u30'

locatie: Confederatie Bouw Limburg, Wetenschapspark 33, 3590 Diepenbeek

Leden betalen 240 euro, niet-leden 295 euro. Prijzen zijn exclusief btw. We aanvaarden betalingen via de KMO portefeuille.

Wenst u meerder personen tegelijkertijd in te schrijven voor deze opleiding? Vraag het meervoudig inschrijvingsformulier aan lore.bollen@confederatiebouw.be.

Heeft u nog vragen?

Evelien Baré opleidingscoördinator