Werfleider: module werforganisatie

DOELGROEP

Leidinggevenden op de werf: zelfstandigen, werfleiders, projectleiders, ploegbazen, … Er is geen specifieke voorkennis vereist.

PROGRAMMA

Als u de bouwwerf optimaal organiseert, kunt u de uitvoeringstermijn inkorten, de kosten beperken en uw rendement opdrijven. Daarom loont het zeker de moeite om de werforganisatie systematisch onder de loep te nemen. Op het programma staan volgende onderwerpen:

  • projectorganisatie: hoe zet u een aangepaste organisatiestructuur op, de routineorganisatie, varianten van projectorganisatie, taakafbakening, wat wordt verwacht van de projectleider en de werfleider?
  • werfinrichting: hoe verzamelt u de basisgegevens?, werken met ‘rijbanen’ en opslagstroken. Hoe deelt u het terrein in?
  • planning: tijdschema’s en planningsmethodieken
  • praktische zaken waar men rekening dient mee te houden: werfkeet/toilet, vergaderruimte, materialenkeet, afval, opslag producten, nodige kranen/opstelling machines.

Tijdens de eerste cursusdag krijgt u een theoretische toelichting van bovenstaande topics. Tijdens de tweede cursusdag wordt de theorie getoetst aan de praktijk! Voor deze tweede cursusdag vragen we u om – indien mogelijk - een laptop mee te brengen zodat u de praktische informatie onmiddellijk kan toepassen.

PRIJS

Leden betalen 344 euro en niet-leden 440 euro, prijzen exclusief btw.

Dankzij CEVORA is deze opleiding GRATIS voor bedienden PC 200. Bedrijfsleiders (met zelfstandig statuut) kunnen ook gratis deelnemen, op voorwaarde dat:

  • ze tegelijkertijd ten minste één bediende inschrijven voor dezelfde of een andere Cevora-training
  • én het bedrijf een opleidingsplan heeft ingediend bij het Sociaal Fonds in het kader van de sectorale CAO

INSCHRIJVEN

U kan enkel inschrijven via onderstaand formulier. Wenst u meerdere personen tegelijkertijd in te schrijven voor deze opleiding? Vraag het meervoudig inschrijvingsformulier aan lore.bollen@confederatiebouw.be.

Opgepast, het aantal plaatsen zijn beperkt !! Bij onvoldoende inschrijvingen kan een sessie geannuleerd worden.

SUBSIDIES

Tussenkomst voor arbeiders PC124

Constructiv komt tussen in de opleidingskost en de loonkost voor arbeiders. Bij inschrijving vraagt Confederatie Bouw de tussenkomst voor u aan bij Constructiv, u hoeft zelf niets te ondernemen.

Tussenkomst tijdens de werkuren

Tussenkomst buiten de werkuren:

Indien het een opleiding tussen 1 december 20XX en 31 maart 20XX betreft, geldt het volgende:

Kalender

Bekijk onze kalender en blijf op de hoogte van interessante evenementen en opleidingen. 

april

z m d w d v z
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30